UPDATE Complex is weer geopend per 18-2-2021   |   18 - feb - 2021

Na de noodzakelijke sluiting van het totale complex door de winterse omstandigheden kan het complex met ingang van donderdag 18 februari 2021 weer van het slot.

Het A veld mag vandaag alleen door de voetbal senioren selectie gebruikt worden en dan voor 2/3 deel. (trainers zijn geïnformeerd) Dit om de laatste aanwezige resten te laten verdwijnen en zo beschadigingen te voorkomen.

De andere voetbalvelden (B, C, en D ) kunnen weer gebruikt worden en zijn beschikbaar voor de jeugdteams. Trainingen voor jeugdteams die gepland zijn op het A veld moeten, in onderling overleg, op de andere velden worden ingepast.

Ook beide handbalvelden kunnen weer gebruikt worden.

Let wel op dat de bestaande Corona regels nog steeds onverminderd van kracht zijn, dus geen kleedkamers en douches en geen opeenhoping van personen in de kleedkamergangen, geen publiek, afstand houden en direct na de trainingen etc. het complex verlaten en voor leden vanaf 18 jaar met 2 personen tegelijk . 

Wedstrijdsecretariaat en Kantine blijven gesloten.

Bestuur S.V. Westfriezen


Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend