WF Dames 1 heeft ZAP 2 bijna te pakken!   |    7 - nov - 2021

ZAP 2 stuntte bijna in de bekerstrijd tegen SEW, door minimaal te verliezen. Nu mocht de koploper uit naar Westfriezen, appeltje eitje op papier.
Maar Westfriezen knalde uit de startblokken en kwam met 3-0 voor staan, waarna de 5-2 volgde. ZAP 2 kreeg niet de grip op de wedstrijd, die men graag had. Paal, lat en de WF keeper, als geweldige sta in de weg, zorgde ervoor dat ZAP in de achtervolging moest.
Westfriezen speelde prima handbal en had heel wat ijzers in vuurlinie, om het ZAP moeilijk te maken. Het was een duel om te smullen en vlak voor rust werd het 13-13.

Na rust sloeg het ervaren ZAP een gaatje en halverwege leek het spel op 18-21 gespeeld. Westfriezen herpakte zich en met nog 8 minuten op de klok werd het 23-24. Zou er een verrassing in de lucht hangen? Heel sporthal Zwaag zag dat wel zitten, maar ZAP 2 antwoordde met een paar slimme passes, waardoor het 23-26. Westfriezen had het vizier niet meer helemaal scherp. Het werd 24-26 en Westfriezen kon terugkijken op een prima wedstrijd tegen koploper ZAP.


Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend