Dames 1 verliest van Tornado 2   |   27 - mei - 2018

Dames 1 Westfriezen stond uit zo met 4-1 achter tegen Tornado, maar dat was maar voor even, want in een mum van tijd was het weer 5-5.
Er werd leuk en sportief gehandbald door beide teams en het ging mooi gelijk op. Ruststand was 14-12 voor Tornado 2. Genoeg mogelijkheden voor de tweede helft.

Westfriezen kwam terug tot 18-18 en leek de wedstrijd te gaan breken. Tornado schakelde een tandje bij en bij Westfriezen was het het vizier even een onbalans. Zo kon Tornado drie doelpunten uit lopen. Van 21-18 werd het 24-20 en met nog vijf minuten op de klok was de wedstrijd gespeeld.
Westfriezen kwam nog terug tot 25-24, maar langs zij komen was niet meer aan de orde.