Dames 1 wint van ZAP 2   |    3 - feb - 2019

WF Dames 1 kon goede zaken doen tegen ZAP 2. Na de 1-3, was het Westfriezen dat ritmisch in vorm kwam. Ja, aanvallend had Westfriezen grote schik. Er werd makkelijk gescoord door de meiden uit Zwaag, na 7-4 werd er met 15-10 gerust.

Er leek geen vuiltje aan lucht te zijn, want Westfriezen leek zijn aanvalsmitrailleur in één keer leeg te schieten. Toen het balletje in het fluitje van scheidsrechter Lutte na het beginsignaal van de tweede helft uitgerold was, stond het al 22-11 voor Westfriezen.
Ja, die kwam aan en de wedstrijd leek gespeeld. Maar toen was Westfriezen een kwartier niet bij de les. Matig spel, vooral verdedigend, maar ook veel balverlies zorgde ervoor dat het 25-19 werd met nog een kleine 7 minuten te spelen. ZAP 2 dacht... en net toen ze dat echt dachten, schoot Westfriezen met een drive-by shooting de 30-22 op het scorebord.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend