Handbalcoryfee Siem Besseling krijgt Zilveren WF speld   |   28 - aug - 2017

Het handbal in Zwaag bestond in 2017 60 jaar. Emmy Schipper, al vele jaren actief voor het handbal, mocht hiervoor als verpersoonlijking van dit feit een mooie ruiker in ontvangst nemen.

Het handbal kende door de jaren heen een aantal handbalhoofdsponsoren, die onze club een warm hart toe hebben gedragen: van der Laan en DIGIT. De huidige hoofdsponsor is KaRo. Danny, Arjan en Piet Rood, kregen als blijk van waardering voor hun onvoorwaardelijke steun aan de club een mooi geel-wit WF boeket!

fb-360br-siem-zilveren-wf-speld

Algemeen voorzitter Patrick Besseling had een druk programma, want naast bovengenoemde huldeblijken had hij de bijzondere eer om zijn broer, handbalvoorzitter Siem Besseling te huldigen. Siem is niet alleen de actieve aansturende, maar ook de handen uit de mouwen stekende bestuurder van de grote groep handballende leden van Westfriezen.

Daarnaast is Siem actief als fotograaf c.q. filmer en vult daarmee de website en Facebook. Ook bij andere activiteiten voor de vereniging wordt nooit tevergeefs een beroep op hem gedaan. Daarom heeft het Algemeen Bestuur besloten om Siem te onderscheiden met de Zilveren Westfriezen waarderingsspeld. Siem de speld en de oorkonde, en Gerrie de bloemen, als dank voor heel veel inzet voor de club.


Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend