WF Dames 1 gepromoveerd naar Hoofdklasse!   |    9 - mei - 2020

Westfriezen Dames 1 promotie Hoofdklasse!

Het was al jaren het ultieme doel voor de handbaltrots uit Zwaag, promoveren met WF Dames 1 naar de hoofdklasse handbal. Vanuit de onderste klasse veld en zaal kroop Westfriezen langzaam omhoog. In 2013 kwam men in de 1e klasse zaal, maar de laatste stap naar de Hoofdklasse duurde wel even. Ondanks dat men er een paar maal dichtbij was.

Onderleiding van hoofdtrainer Tim van Amstel vormde zich langzaam een team met veel veerkracht. Dit seizoen was WF Dames 1 op veld ongeslagen en in de zaal werd hetzelfde pad bewandeld. Het zag eruit, dat WF Dames 1 met een handvol vingers in de neus zaalkampioen zou worden. Doch in de laatste paar wedstrijden vergaloppeerde men zich een paar maal. Nog steeds fier koploper met nog twee wedstrijden te gaan. 

Toen brak het corona-virus uit en werden alle competities begrijpelijk stil gelegd. We konden, als club en koploper, een verzoek doen om te promoveren naar een klasse hoger. In dit geval de gedroomde Hoofdklasse. Ja, het is natuurlijk jammer, dat we het niet zelf hebben kunnen/mogen beslissen in de zaal. Voor een volle zaal bejubeld worden, de armen in de lucht, toeters als zalf in de oren, belletjeswijn en met de platte kar swingend door het dorp.
We moesten het allemaal missen, maar… we zijn wel gepromoveerd, samen met concurrent DTS uit Westwoud! Historie is geschreven voor s.v. Westfriezen. Westfriezen, en haar trotse hoofdsponsor KaRo bv, feliciteert WF Dames 1 met de promotie en wenst WF Dames 1 succes in deze prachtige klasse. Proost! Handbal is fun, zeker bij Westfriezen.


Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend