WF Sponsorloop 2022 van start   |    8 - sep - 2022

DERTIENDE SPONSORLOOP WF-JEUGD Vrijdag 30 september 2022

De sponsorformulieren zijn weer uitgedeeld of de coach gaat dat dit weekend van 10/11 september doen.
Ieder WF lid vanaf de B-jeugd handbal tot aan de F-jeugd doen mee, bij de voetbaljeugd JO-16 tot aan de welpen en ook de meisjesteam hiervan doen mee! “Houd WF Fit”

Waarom een sponsorloop? 

Net als vorig jaar een sponsorloop bij s.v. Westfriezen. De sponsorloop komt bij onze club in de plaats van deelname aan de Grote Clubactie en de Paasbrodenverkoop, en is voor s.v. Westfriezen een belangrijk onderdeel van inkomsten. Voornamelijk zullen de inkomsten worden gebruikt ten behoeve van trainingsmaterialen, actuele trainingsstof, zaalactiviteiten zoals trainingen en wintertoernooien en extra activiteiten als Sinterklaas, BINGO en het Grote WF Sportkamp. Dingen die u als lid wellicht al normaal vindt bij onze club, brengen ook kosten met zich mee. Daarom willen we onze club financieel fit houden, en ons zelf, door actief te zijn voor en bij de sportclub van de top vijf van Westfriesland, s.v. Westfriezen. 

Hoe werkt een sponsorloop?

Iedere loper of loopster die speelt bij de voetbal (van JO-16 tot welpen, ook de meisjes) en handbal (van B1 tot F-jes) zoeken vooraf zoveel mogelijk sponsors die hem of haar met een vast bedrag van € 2,- of een veelvoud daarvan sponsoren. Hiervoor kun je gebruik maken van dit “Houd WF Fit” sponsorformulier. Uiteraard vraag je eerst of jouw vader of moeder willen sponsoren, daarna jouw broers of zusjes, opa’s of oma’s, ooms en tantes en zeer zeker ook de buren of het bedrijf waar je ouders werken. Vul op het sponsorformulier de naam van de sponsor in met 2, 4, 6 of zelfs meer euro’s en reken direct af. Als je lijst vol is lever je deze in bij je coach, met het geld in de enveloppe, met je naam en het geldbedrag erop. Inleveren voor of op zondag 25 september! 

Hoe houden we WF Fit?

Ieder lid dat aan deze actie mee doet, loopt als tegenprestatie de WF Mijl. Dat is een parcours over het Westfriezen complex. Voor de E en F handbal en voetbaljeugd is er een korte WF Mijl. De B, C en D handbal en voetbaljeugd lopen de lange WF Mijl. Start 18.00 uur.

Wat valt er voor het team of de leden te winnen?

Voor iedereen is er een prijs in de vorm van een culinaire versnapering! Voor iedereen die meer dan € 30,- weet te verkopen is er een Wanna Have en diegene die meer dan € 80,- weten te verkopen, is er zelfs een Must Have. Voor de beste vijf verkopers/sters, bij zowel de jongens als de meisjes, zijn er leuke prijzen beschikbaar gesteld. En een hoofdprijs voor de allerbeste verkoper/sters! Maar de belangrijkste prijs is de teamprijs. Wie haalt als team het hoogste sponsorbedrag op. Dit gerelateerd aan het aantal leden dat het team groot is. Zij mogen zich laten verrassen door een WF VIP pakket! Wordt het handbal of voetbal dat een prachtige dag verdiend? 

Iedereen doet mee, ook als je niet meeloopt!

Ieder jeugdlid doet hier aan mee en levert in ieder geval het sponsorformulier weer in. Samen met je team een prestatie neerzetten, alleen zo houden we “Westfriezen fit”. Vragen over de sponsorloop? Vincent Bijl voor het jeugdvoetbal en Siem Besseling voor de handballeden. Heel veel succes! Organisatie sponsorloop “Houd WF Fit”: s.v. Westfriezen “

INLEVEREN VOOR OF OP ZONNDAG 25 SEPTEMBER...
VOETBAL/VINCENT BIJL en HANDBAL/SIEM BESSELING

.

HET LOPEN IS OP VRIJDAG 30 september 18.00 UUR 


Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend