WF1 boekt zakelijke overwinning op hekkensluiter Blokkers   |    8 - mei - 2022

“Het fenomeen onderschatting “

WF1 heeft weer een horde genomen en deze keer was buurman Blokkers het slachtoffer. Gezien de ranglijst nr laatst tegen de koploper, een gemakkelijke middag werd het geenszins. Niet dat WF1 in de problemen kwam, het duurde tot halverwege de tweede helft voordat er rustig adem gehaald kon worden. Uitslagen op de andere velden bracht toch weer een bredere glimlach op het Zwager gezicht.

Vakkundig

Keeper Mitchel Langereis moest voor vandaag verstek laten gaan en daarom stond Stefan Punter tussen de palen. Verder was alleen Tom Overtoom niet geheel fit, de rest was speelklaar. En direct vanaf het begin liet zich het spelbeeld voor de gehele middag zien. WF1 in balbezit op de helft van de tegenstander. In de eerste tien minuten was WF1 direct dreigend. Echter zakte het niveau in balbezit en was er ook even grote schrik. In de enige kans voor de thuisploeg werd de bal kiezelhard op de lat geschoten. WF1 werd hierdoor nog niet geheel wakker geschud, het bleef behoorlijk besluiteloos en onnauwkeurig. Toch kwam de voorsprong er na een half uur. Een terecht gegeven strafschop werd door topscorer Wesley Mak vakkundig binnen geschoten, 0-1. Hierna probeerde WF1 door te drukken maar het bleef te slordig en heerste ook een te groot gevoel van “het gaat wel goed komen”. 

Kwestie van tijd

 Na rust werd er toch wat meer gerealiseerd dat er zonder bal ook meer gedaan moest worden. En er ontstonden ook steeds meer kansen. WF1 was steeds meer te vinden in de zestien van Blokkers en het was een kwestie van tijd alvorens het net weer zou bollen. Na iets meer dan een uur zorgden de gebroeders Broers voor de 0-2. Via een artistieke een-twee rondde Max via een dropkick goed af. Blokkers was even van de leg en daar werd 5 minuten later weer van geprofiteerd . Nu werd Casper van Beek bereikt en via een Blokkers been zeilde het leer in de kroesoe, 0-3. WF1 verzuimde hierna om de score verder uit te breiden. Blokkers kon zelfs 1-3 maken toen zij voor het eerst in de zestien kwamen de tweede helft. 

Drie punten binnen, maar het fenomeen onderschatting speelde toch echt wel een rol vandaag. Komende donderdag wacht de volgende klus en dan ook weer een staartploeg. Vv Winkel komt naar t Krijt, deze wedstrijd start om 20.30 uur. We zullen leren van deze wedstrijd en nemen dat mee naar de volgende. Komt allen en steun WF1!

Blokkers – WF1.  1 – 3

Toeschouwers: 78

31. 0-1 Wesley Mak (pingel)

62. 0-2 Max Broers (Jim Broers)

71. 0-3 Casper van Beek (Wesley Mak)

83. 1-3

Opstelling WF1: Stefan Punter, Jasper Kraijer (79. Bert van Diepen), Nick Rood (29. Casper van Beek), Mitchell Gieltjes, Oscar van Beek, Chiel Steenman, Boyd Bartele (64. Dave Beerepoot), Youri Akkerman, Jim Broers, Max Broers, Wesley Mak (79. Remco van Beek)

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend