WF 1 wint bekerduel van Zouaven 1    |   15 - sep - 2024

Na een gelijk opgaande 1e helft met enkele kleine kansen voor beide teams is de rust bereikt met een 0-0 stand in de laatste bekerwedstrijd van deze poule.

De tweede helft werd een mooie wedstrijd. In de 59e minuut schoot Tom Overtoom van afstand Westfriezen op 1-0.
In de 62e minuut wass het Remco Swerissen die uit een rebound de 2-0 scoorde. WF zou bij deze stand door bekeren.
In de 67e minuut kwam Zouaven op 2-1. En in de 74e minuut kwam Zouaven, na een verdedigingsfout bij WF, op 2-2.
In de 76e minuut wass het Stan Prins die Westfriezen weer op voorsprong schoot. 3-2.
Westfriezen heeft in een leuke wedstrijd een 3-2 overwinning behaald op Zouaven. Helaas is dit 1 doelpunt tekort om door te gaan in de beker.