B1 en Spartanen B1 in spektakelstuk   |   20 - jan - 2019

Wat een wedstrijd. Spartanen B1 speelde de eerste helft prima handbal. Westfriezen B1 kwam er niet aan. Al verloor het Spartanen ook weer niet uit het oog. Met rust was het 8-12 voor de meiden uit Wognum.

Na rust werd het van twee kanten grote meiden handbal. Het spel flipperde over en weer en Westfriezen B1 schoot nu echt met scherp. Het gevolg was dat Westfriezen de bezoekers van Spartanen in de nek leken te bijten, maar telkens wist Spartanen te ontsnappen.
De laatste tien minuten werd het gelijk, van 18-18 naar 20-20.
Spartanen schoot de 20-21 binnen en hun legioen vierde al feest. Met nog 40 seconden op de klok, was het Westfriezen legioen dat op mocht veren: de verdiende gelijkmaker hing in de touwen... 21-21.
Nog 10 seconden, Westfriezen rilde, Spartanen schoot... sporthal Zwaag haalde diep adem, maar de knuisten van de Westfriezen keeper Demi ranselde de bal over de lat.
Het bleef dikverdiend gelijk voor Westfriezen en Spartanen. Top amusement!