B1 wint via Houdini-act van Velo!   |   15 - okt - 2017

Onze B1 speelt dit seizoen Divisie handbal. Westfriezen op het hoogste niveau als leermoment. De eerste thuiswedstrijd was tegen Velo. En hoewel Velo iets sneller speelde, bleef onze B1 met 5-5 keurig volgen. Vlak voor rust werd het zelfs 7-6 voor onze meiden.

Na rust opnieuw Velo iets sterker en kwamen nu ook met 7-9 voor te staan. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de meiden uit Wateringen, maar als onze WF B1 de schroom van zichzelf afgooide, was het gelijk raak. Westfriezen was klaar voor een stuntje, maar in de laatste tien minuten trok Velo de stand toch naar zich toe: 13-15.
Met nog amper vijf minuten op de klok, was het Westfriezen dat een Houdini-act voorbereidde en in de slotseconden de 16-15 op de klok knalde. Feest bij Westfriezen.

Een historische overwinning voor onze club. En iedereen was daar zichtbaar trots op en terecht!
Meiden gefeliciteerd!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend