Dames 1 krijgt Con Zelo niet te pakken!   |   21 - mei - 2017

Con Zelo is voor Westfriezen een lastige tegenstander, die Westfriezen al teveel maal bij de neus heeft gegrepen. Op een zon overgoten sportpark 't Krijt ging het publiek er goed voor zitten en dat kon men doen op het puntje van de stoel.

Westfriezen startte scherp, maar Con Zelo counterde doeltreffend terug. Westfriezen verdedigde niet al te sterk de eerste helft en Con Zelo schoot zo de stand naar hun voordeel. Met rust was het 10-14 voor de meiden uit het Waarland.

Na rust leek de wedstrijd te kantelen in het voordeel van Westfriezen, na 12-17 kwam men terug tot 19-20. Een goede bries was genoeg om het kaartenhuis van Con Zelo omver te blazen.
Maar dan moet je wel lucht hebben en die was er in een bladstil Zwaag niet. Een simpele klap van een vlindervleugel had Con Zelo zo doen wankelen en de winst voor Westfriezen te bezorgen.
Helaas viel er één klap en dat was de genadeklap van Con Zelo. Met een uiterste krachtinspanning perste men er nog een paar goals uit en zo won Con Zelo met 21-23 van Westfriezen.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend