Dames 1 net niet tegen Valken   |    4 - nov - 2018

Uit tegen het sterke Valken hoe zou dat WF Dames 1 vergaan? Valken vertoonde gelijk haar spierballen en WF leek daar nog even geen antwoord op te hebben. Na 8-4 voor Valken, trok WF de stand keurig naar een gelijke 12-12.

Na rust was het opnieuw Valken dat alerter uit de startblokken schoot en met 16-13 het eerste bruggetje aan het maken was voor de winst.
Het besef bij WF dat het wat brutaler moest gaan spelen, kwam nu positief tussen de oren te zitten. Met nog 8 minuten op de kok was het 20-17, maar geen 3 tellen later stond het 20-20.
Valken maakte de 21-20 en 22-20, maar met nog 1 minuut schoot WF de rake 22-21 in de touwen. Valken en WF kregen nog een kans, maar het bleef 22-21 in het voordeel van Valken! Een gelijkspel had verdiend geweest, maar dan moet WF gedurende de hele wedstrijd toch een stapje meer maken. Volgende week nieuwe kansen!