Dames 1 stunt tegen SEW 3   |    8 - okt - 2019

In de 2e ronde van de landelijke beker trof WF Dames 1 de ervaren krachten van SEW 3. Zwaag was nieuwsgierig en sporthal Zwaag was lekker gevuld. Alle ingrediënten voor een leuk bekerduel waren aanwezig. 
WF startte goed en kwam met 5-2 voor te staan. SEW 3 wilde bijschakelen, maar had geen passend antwoord op de aanvalsdrift van WF. Zelfs bij twee tijdstraffen aan WF kant, wisten de meiden uit Zwaag te scoren. Na de 7-4 gaf de routine van SEW de doorslag en met rust was het toch nog 14-14 gelijk.

Hoe zou het na rust gaan? De WF achterban voorzag dat WF op de verkeerde momenten in de trukendoos van de Nibbikkers zou gaan trappen. Maar er ontstak een prachtige sportieve boeiende strijd. Waar WF over meerdere schijven succesvol in de afronding was. SEW zorgde in de aanval op slimme wijze, dat WF aan de handrem moest trekken, met gevolg redelijk veel pingels en twee-minuten straffen aan de zijde van WF.
Bij 18-19 kwam SEW voor het eerst voor te staan. Zou WF breken?  Brutaal nam WF met 21-20 weer de leiding en dikte dat aan tot 23-20.
SEW veerde op en bracht de gelijke 25-25 op het scorebord met nog een slordige twee minuten op de klok. Zou het dan toch... en zou de routine zegevieren? Nee, "het mirakel van achtste oktober" voltrok zich in sporthal Zwaag. Verdedigend gaf WF geen krimp meer en met drie snelle uitvallen werd met een hele dikke stift verdiend de 28-25 op het bord gekrijt. Waarna de fluitisten Raven en Schroder konden affluiten! 

WF dankt iedereen die te kijk was en feliciteert Dames 1 met deze fraaie overwinning.
Laten we hopen dat de volgende ronde, 10 of 12 december, opnieuw thuis loten. 
U bent dan ook weer van harte welkom! 

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend