Dames 1 verdiend meer...   |   13 - jan - 2019

Dames 1 speelde uit tegen Hollandia T. Een sleutelduel, zoals de meeste duels dat zijn in deze klasse. Het ging zoals verwacht gelijk op met 2-2 en 5-5, waarna Hollandia T, dat iets strakker verdedigde een gaatje sloeg. Van 7-5 en 10-6 kon er met 12-9 in het voordeel van Hollandia T. gerust worden.

In de tweede helft was het Hollandia T. dat net iets sterker was dan Westfriezen. Zowel verdedigend als aanvallend kon het iets meer haar tandjes laten zien. Westfriezen streed voor wat het waard was, aan inzet absoluut geen gebrek, maar het vier-doelpunten-voordeel-verschil kon Westfriezen niet dichten.
Van 14-11, 22-16, 24-18 werd de einduitslag 24-20 voor Hollandia T. Het was een prachtige boeiende wedstrijd, waar het jammer was, dat het hardwerkende Westfriezen niet een puntje mee naar huis wist te nemen.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend