Dames 1 wint halve finale beker van DTS   |    4 - jun - 2019

Vooraf weet men dat DTS de favoriet is. En goed stel meiden dat voor elke meter vecht, dat is DTS de equipe van coach Meinte Boersma.
Aan de andere kant Westfriezen, soms makkelijk scorend, en steeds taaier in het verdedigingswerk. Beide teams gaven niets aan elkaar toe. Na 3-3 en 6-6 dacht Westfriezen met 8-6 een gaatje te slaan, maar met rust stond er een verdiende 10-10 op het scorebord.

Na rust tilde Westfriezen met hard werken de stand naar 15-13. DTS kwam op 15-14 en het duel kon alle kanten uit gaan. DTS kreeg meerdere pingels, maar WF keeper Aranka Deun wist tot viermaal haar vinger in de loop van het DTS afweergeschut te steken, zodat het niet met een knal, maar met een sisser afliep. 
Na een diepe zucht, zag DTS aan de andere kant, Westfriezen met een snelle tegenaanval, het net doen bollen. Zo werd het 18-14 voor Westfriezen, dat zich plaatste voor de finale. Een mooie KaRo kers op de taart voor de meiden van trainer/coach Tim van Amstel.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend