Fraaie zege Dames 1 op Valken   |    6 - sep - 2020

De eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen mocht Dames 1 aantreden tegen het sterke Valken. Westfriezen startte voortvarend en kwam op een riante 5-0 voorsprong, mede door goed keeperswerk WF keeper Aranka. Daarna wist Valken op de break een paar maal doel te treffen, waarna er met 6-3 gerust kon worden. Het was niet makkelijk handballen door het natte veld en bal.

Na rust zorgde een alert spelend Valken, wat slordigheden bij WF af te straffen en kwam zo weer terug in de wedstrijd op 7-6.
Westfriezen wist de rug op tijd te strekken en met het vizier op scherp, werd het 12-7 en 13-9. Het spel was toen gespeeld. Bij Westfriezen debuteerde Shivannah van Kalken en Aida de Haan en die zagen dat de prima fluitende scheidsrechter Groot op 16-10 affloot.  De eerste winst van het seizoen is binnen voor Westfriezen.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend