Handbalveld opgepimpt    |   31 - jul - 2021

Het handbalveld is opgepimpt. De toplaag is voorzien van een nieuwe beschermende verflaag, die er weer tien jaar tegen aan kan. Wederom heeft www.topcourts.nl uit Breda de klus kleurrijk uitgevoerd. Zij zijn de specialist op deze vloerentechniek.
Het grote voordeel van dit veld, is dat er geen water in het asfalt kan komen, zodat het niet kapot kan vriezen. Ook heeft dit veld op deze manier geen last van slijtage, waardoor er geen gevaarlijke "asfaltpuntjes" uit het asfalt steken, waardoor je bij een glijpartij schaafwonden oploopt.
Het veld droogt ook veel eerder op, omdat er geen water op blijft staan, wat het handbalspel ten goede komt. Waar gewoon asfalt last heeft van zand/prutkorrels op het veld, en de grip verminderd, is de grip met deze blauwe toplaag onder alle omstandigheden top ! Een echte aanrader is het.

Westfriezen vrijwilligers Kees Romein en Adrie Konijn hebben de dugouts en bankjes voorzien van een mooie glans laag. Kees en Adrie dank! Zo is het helemaal klaar voor het naderende seizoen!

Clip uit juli 2011

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend