Kerst en Nieuwjaarsgroet van het Algemeen Bestuur    |   16 - dec - 2020

Een Kerstgroet aan alle  betrokken leden en iedereen die Westfriezen een warm hart toedraagt.

Afgelopen jaar is de gehele wereld op de proef gesteld en zijn we geconfronteerd met een situatie die zijn weerga niet kent. Onzekerheid, uitzichtloosheid, wanhoop, dan weer enige hoop en mooie momenten, dan weer terug geworpen naar de realiteit en de waan van de dag. 
Ieder van ons zal in zijn privé-, werk- en verenigingsleven te maken hebben gehad met het meest turbulente jaar ooit.  Ook bij de s.v. Westfriezen kregen we keihard te maken met alle gevolgen van Covid-19.  Niet kunnen sporten, geen wedstrijden, geen toernooien, geen kantine, geen Koningsdag, geen jubileum weekend…helemaal niets. 
Gelukkig kan de jeugd sinds enige tijd weer volop trainen en trainen de selecties met de nodige specifieke maatregelen. We hopen dat een ieder zijn eigen conditie op peil houdt met andere sporten of een stevige wandeling op zijn tijd. We mogen trots zijn dat  s.v. Westfriezen in goede conditie is, een vitale club. 
Door het vertrouwen dat we elkaar geven als leden, ouders, bestuurders, vrijwilligers, vrienden van WF en de sponsoren, hebben we in deze periode de financiële schade weten te beperken.
Door contributies , lidmaatschap Vrienden van WF en de sponsornota’s te voldoen, wordt de club in staat gesteld om alle verplichtingen netjes na te komen. Ook de nodige overheidssteunmaatregelen en participatie vanuit de KNVB en Gemeente Hoorn mogen in dit verband worden gemeld. 
Doordat iedereen zijn financiële afspraken correct nakomt , zijn we in staat geweest om het nodige onderhoud en enkele geplande investeringen uit te voeren.  Het A-veld is voorzien van LED verlichting,  de lampen in en om de kleedaccommodatie zijn vervangen door LED. 
Tevens is een jarenlange wens om ook de keuken grondig aan te pakken gestart en wordt binnenkort afgerond. In het nieuwe jaar gaan onze vrijwilligers in een vernieuwd bak- en braadpaleis aan de slag.  
Het project Parkeren mag ook niet onvermeld blijven. Het heeft heel veel bloed zweet en krantenkoppen gekost…maar de fietsenstalling is afgerond en ook de parkeervoorziening aan de Oostergouw lijkt begin 2021 afgerond te kunnen worden. 
En dan de grote vraag ; wanneer kunnen we elkaar weer verwelkomen op t Krijt? 
Samen langs de lijn of op het veld, weer gezellig samen in de kantine of op het terras , wie het weet mag het zeggen. We blijven de richtlijnen van het RIVM volgen waarbij de gezondheid en veiligheid van alle mensen voorop blijft staan.  
Het Algemeen Bestuur wenst jullie allen memorabele en sfeervolle feestdagen toe en we hopen jullie snel te zien bij onze club  waar we zo trots op zijn. 
Met sportieve groet, 
Algemeen Bestuur 

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend