Lintjes voor Kees en Sander   |    3 - jul - 2020

S.V. Westfriezen is trots op Kees Pronk, die een koninklijke onderscheiding toegekend heeft gekregen en op Sander Eppinga die een jeugdlintje van de gemeente Hoorn toebedeeld heeft gekregen. De feestelijke uitreiking komt op een later tijdstip vanwege de beperkende maatregelen die ons allen aangaan.

Kees Pronk al heel lang betrokken bij het Zwaagse leven en zeker ook al een heel lange tijd actief bij onze vereniging. Bestuurlijk heeft Kees zijn niet geringe inbreng gehad en is nu nog steeds actief bij de vereniging. Vervult nog steeds met regelmaat een terreindienst op zondag en is bijna dagelijks actief met een aantal anderen om de kleedkamers en de omgeving daarvan spic en span te houden. Daarnaast zorgt Kees ervoor dat een losliggende tegel of ander obstakel geen overlast bezorgd aan anderen.

Sander Eppinga is jong en binnen de vereniging eerst actief geweest als spelend lid, maar toen over gestapt naar de mooie klus van scheidsrechter. Sander maakt daar veel indruk op eigen teams maar kan ook vaak rekenen op complimenten van de tegenstanders. Streng maar rechtvaardig rent onze blond gelokte scheidsrechter over het veld, ziet veel en heeft er geen probleem mee om de jongste of oudere jeugd te fluiten en gaat ook zonder schroom een oefenpartij van de senioren selectie te lijf.

Kortom zowel Kees als Sander verdienen de trots van de vereniging en Bestuur, leden en supporters van Westfriezen feliciteren beiden en ook hun familie van harte met de toegekende onderscheidingen. 

Onlangs zijn de onderscheidingen uitgereikt in de Oosterkerk te Hoorn door burgemeester Jan Nieuwenburg.

Sander 2e rij links

Kees 2e rij links

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend