Opening Terras m.b.v. Basic Label   |    4 - apr - 2017

Westfriezen had nog nooit een echt terras. We improviseerden met bloembakken en afzetlinten, maar voldeden echter nooit aan de eisen die de bond aan de verenigingen heeft opgelegd.

Maar komt zoals zo vaak de oplossing uit niet verwachte hoek. Onze sponsor Basic Label wilde meewerken aan een betere uitstraling van de kantine en had daarvoor beschikbaar een mooie sponsorbijdrage, maar wat nog veel mooier was ook heel goede ideeën.

Zo kwam er in de kantine een lounge bank met een aantal luxe stoelen en tafeltjes, waar al velen gebruik van maken om lekker te zitten en keuvelen.

Het bestuur begreep ook dat je de kansen moest benutten en daarom werd besloten om een echt afgebakend terras aan te leggen en daarvoor de benodigde pecunia beschikbaar te stellen. Zo kwam een basis terras tot stand met behulp van professionele schermen en prachtige vloer, aangelegd door onze uitermate bekwame Peter Keizer.

De aankleding van het terras werd onder auspiciën van Jos de Smit van sponsor Basic Label verzorgd, met lounge banken, zitjes en tafeltjes. Ook zorgden zij voor voldoende steigerhout om een lange zitbank en een robuuste statafel te creëren. Hiervoor kregen wij de spontane hulp van een jonge vrijwilliger, Carlo Besseling, die met behulp van vader Patrick op een deskundige wijze een prachtig stuk vakwerk heeft achter gelaten.

En het resultaat dat mag er zijn en vol trots heeft Westfriezen het terras op zondag 2 april officieel in gebruik genomen.

Peter Keizer had de eer om het rood witte lint in stukken te knippen en Jos en Alinde de Smit waren als de trotse en tevreden sponsoren aanwezig, om het resultaat en de reacties te aanschouwen.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend