Schouten Techniek verlengt Sponsor contract   |   10 - dec - 2017

Schouten Techniek BV verlengt sponsor contract

De sponsor commissie meldt met trots dat Schouten Techniek BV het reeds bestaande sponsor contract heeft verlengd.

Omdat de weersomstandigheden het niet toe hebben gelaten om dat voor het begin van de wedstrijd Westfriezen 1 - Purmerend 1 te laten ondertekenen en wereldkundig te maken is toch besloten de formaliteiten af te handelen. Het dagelijks bestuur en Kees Keizer namens de sponsorcommissie hebben Koos Schouten ontvangen en na het nuttigen van een kopje koffie en een passend gebakje, is het contract ondertekend.

Zo zal Schouten Techniek BV weer lange tijd zichtbaar blijven op het complex en als shirtsponsor van de A ( JO18/19) junioren en als naamgever van het Schouten Techniek Jeugd voetbaltoernooi.

Koos Schouten en Patrick Besseling schudden elkaar de hand na het tekenen van het contract.

SV Westfriezen wenst Schouten Techniek BV heel veel zakelijke successen en dankt de directie voor het vertrouwen in de club.Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend