UPDATE per 29-9-2020 gebruik kantine, kleedkamers en positieve testresultaten.   |   25 - sep - 2020


UPDATE: m.i.v. 29 september 2020 18.00 uur zijn de maatregelen rondom de verspreiding van het Coronavirus  aangescherpt. Het bestuur zal later op de dag bekendmaken hoe de invulling gestalte gegeven zal worden. Maar wat geldt is dat er vanaf vanavond 18.00 uur geen bezoekers meer toegelaten mogen en kunnen worden op het sportcomplex en/of sporthal. Alleen sporters en de trainers van de betrokken teams mogen het complex betreden. Na de trainingen dienen spelers en trainers zo spoedig mogelijk het complex te verlaten. Ouders die kinderen naar het sportcomplex brengen dienen hun kinderen buiten de poort af te zetten en de verkeersmaatregelen te respecteren. 

De kantine en de toko  (koffie corner) is en blijft gesloten.

UPDATE 25-9-2020 m.b.t. positief geteste spelers en of trainers/begeleiders

Zoals een ieder heeft kunnen lezen of beluisteren is in de afgelopen dagen het aantal positief geteste personen behoorlijk toegenomen. Dit kan ook sporters overkomen en daarom is het van belang dat positief geteste sporters dit direct aan hun trainers/begeleiders melden incl. het door de GGD meegegeven advies m.b.t. mogelijke isolatie van teamgenoten. Als dit laatste het geval is moet dit direct worden gemeld bij de betrokken wedstrijd secretaris, zodat de eventuele gevolgen voor geplande wedstrijden adequaat kan worden aangepakt bij NHV of KNVB.

UPDATE per 16-9-2020 gebruik kantine, kleedkamers etc.

Het dagelijks bestuur en de kantine commissie hebben het afgelopen weekeinde geëvalueerd en zijn tot de conclusie gekomen, dat mede door het nog steeds stijgend aantal meldingen van besmetting met Covid 19, dat aanvullende maatregelen genomen moeten worden. 

Deze aanvullende maatregelen zijn:

Er zullen in de kantine geen zitplaatsen meer zijn en zal er geen verkoop van alcoholische dranken plaats vinden. Dit geldt, nu net als op de zaterdag,  ook voor de zondag en met ingang van het weekeinde  van 19 en 20 september 2020.

De verkoop van koffie/thee, flesjes frisdrank en snoep vanuit de toko blijft op beide dagen doorgaan en vanuit de kantine zullen ook deze artikelen te verkrijgen zijn, evenals de artikelen uit de keuken m.u.v. tosti's. Nuttigen in de kantine is dan niet mogelijk. Het terras en de opstelling onder de tenten blijft vooralsnog bestaan met het nadrukkelijke verzoek om daar ook de onderlinge afstanden te respecteren.

Verder wordt erop gewezen dat het meenemen en nuttigen van alcoholische dranken naar en op het complex niet is toegestaan.

Alle onderstaande adviezen en maatregelen blijven van kracht. Het is vervelend en niet leuk, maar de gezondheid van een ieder, leden, vrijwilligers en bezoekers moeten we waar mogelijk zo goed mogelijk waarborgen.

Bestuur en kantine commissie SV Westfriezen

Nu het eerste volle weekeinde achter ons ligt is geëvalueerd en bekeken waar knelpunten liggen.

* In de kantine zijn er teveel situaties ontstaan doordat mensen zich niet houden aan de 1,5 meter, consumpties nuttigen zittend aan een tafel, niet met meubilair schuiven en tegen de geadviseerde looproutes ingaan. Daarom zijn een aantal zaken aangepast. Bij het loket uitgifte snacks is een tussenscherm opgehangen zodat ook daar een duidelijke lijn ontstaat en in het weekeinde zullen er geen tosti's verkocht worden, dit om de uitgifte te versnellen. Bij de bar wordt duidelijk aangegeven waar te bestellen, waar te pinnen en waar bestelling af te halen.

Op de drukste tijden zal de toko ook geopend zijn voor de verkoop van koffie/thee,  flesjes drinken en snoep. Alleen af te rekenen met de pin. Ook zullen er bij de toko een paar tenten worden opgetrokken met een beperkt aantal zitjes.

* Bij de kleedkamers komt het ook nog te vaak voor dat er een opeenhoping van mensen is in de gangen en in de kleedkamers. Wij vragen u  onderstaande adviezen m.b.t. kleedkamers en douches, maar ook het advies vervoer naar uitwedstrijden en gebruik kantine op te volgen.

Bestuur en Kantine-commissie hopen dat wij op deze manier met medewerking van u allen zo lang als mogelijk is u van dienst te kunnen zijn.

Sporten:  incl. sportieve lichamelijke contacten zijn toegestaan
Kleedkamers  en douches mogen gebruikt worden maar met de 1,5 meter regel, dit betekent dat niet iedereen tegelijk kan verkleden en/of douchen, deel zo mogelijk het team in stukken en verkleed en douch je snel met twee personen tegelijk. Vanzelfsprekend blijft de optie thuis douchen overeind. En heb je klachten blijf dan thuis.
Sporten klaar, hou dan gewoon de 1,5 meter afstand van elkaar. Het is soms ongezellig maar het is nu even niet anders. Bij klachten neem geen risico en breng anderen niet in gevaar, thuisblijven en je laten testen is dan het devies. 

Gezamenlijk vervoer naar uitwedstrijden: hier geldt de landelijke maatregel, n.l. personen vanaf 13 jaar en niet behorend tot één huishouden dragen een mondkapje.

De kantine is vanaf 1 september in aangepaste vorm geopend. Via belijning en stickers is een route uitgezet waarbinnen het mogelijk is om drankjes bij de bar te halen. Nuttigen mag alleen  zittend aan een tafel , dit geldt voor zowel in de kantine als op het terras. Mee naar buiten (niet op de velden) nemen en het daar te nuttigen kan ook, maar wel via de aangegeven route.
De kantine zal m.b.t. openingstijden een strak schema aan gaan houden. Op zaterdag zullen er geen alcoholische dranken verstrekt worden. Op zondag betekent dit dat de kantine om 17.30 gaat sluiten. En per 20 september 2020 worden ook op zondag geen alcoholische verstrekt. 

Wij vragen wij u om u te registreren, dat kan via een formulier dat in de kantine ligt of via het scannen van een QR code die op de verschillende tafelstandaards is afgedrukt.


Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend