UPDATE SUPPORTERSDAG 14 april 2019    |    8 - mei - 2019

            

Op zondag 14 april 2019 stonden de supporters van Westfriezen centraal tijdens de inmiddels traditionele supportersdag. Een groot aantal van de trouwe supporters had gehoor gegeven aan de uitnodiging om de derby Westfriezen 1 - Blokkers 1 aanwezig te zijn. Zoals bekend wordt deze dag gekoppeld aan een goed doel en deze keer was de KINDERKLEDINGBANK de gelukkige.

Een aantal kinderen en hun begeleiders waren aanwezig om de lotenverkoop ter hand te nemen en brachten het nut en het doel van hun organisatie zo over het voetlicht.

De supporters worden voorzien van een aantal loten en consumptiebonnen en een 5 tal uitverkorenen mogen de Man of the Match bepalen. Kortom de supporter centraal en daarbij een maatschappelijke organisatie die een ruggensteuntje heel goed kunnen gebruiken.

De verloting is zeker een succes met heel veel prijzen, van WF pet tot levensmiddelen mandje, van paashaas tot lever- en metworst. Veel dank aan slagerij Jos Smal/Max Koning en alle supporters van Westfriezen voor deze geslaagde dag.

Op 6 mei jl. heeft  Nico Bennis de opbrengst mogen overhandigen aan een uiterst blije medewerkster van de Kinderkledingbank.


Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend