Vakantie op het Complex    |    7 - jul - 2019

Zaterdagen 29 juni en 6 juli 2019 zijn weer ingezet om het complex op te ruimen en te ordenen. Een aantal vaste vrijwilligers werden gesecondeerd door een aantal spelers uit de diverse seniorenteams en een aantal A (JO19-3) junioren en hebben voortvarend de klussen aangepakt.

De mensen die het kledingbeheer incl. materialenbeheer gaan uitvoeren hebben de kledingtassen leeg gemaakt en gesorteerd. Verder zijn de kleedkamers grondig gereinigd, is het groen rondom de velden met behulp van bosmaaiers en heggenschaar gekortwiekt. De buitenzijde van het gebouw schoon gemaakt en zijn alle losse doelen van de velden gehaald.

Kortom er is hard gewerkt met een smakelijke onderbreking via koffie met gebak en zo hopen we te bewerkstelligen dat een ieder weer trots is op de spullen van de club.

Verder een dringend verzoek om de velden niet te gebruiken, want ook onze buren willen graag een rustige zomer en laat het gebruik van muziek apparatuur in ieder geval achterwege.

Bestuur en alle medewerkers wensen iedereen een mooie zomer en een fijne vakantie en zien jullie weer halverwege augustus.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend