Vrijwilligers volop aan de bak bij Westfriezen   |   10 - mrt - 2017

Week 10 heeft bij Westfriezen in het teken gestaan van heel veel vrijwilligers klussen. Zo heeft Peter Keizer met behulp van o.a. Hans Schouten, Lodewijk Boots, Kees Keizer en Nico Beerepoot de terrasvloer gelegd. Resultaat een plaatje van een vloer en straks als Basic Label de inrichting heeft verzorgd hebben we een terras om trots op te zijn. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet.

Vrijdag 10 maart stond in het teken van NL Doet. Voor het tweede jaar heeft Westfriezen leerlingen van het Oscar Romero College in staat gesteld om te ervaren wat vrijwilligers zoal voor de club betekenen.

12 jongens en 2 meiden hebben zich van 9.00 tot 14.00 uur ingezet om allerlei klussen te klaren rond de velden en bij en in de kleedkamers. Alles is weer opgefrist, opgeruimd en aangeveegd. Vanzelfsprekend hebben wij deze leerlingen van een natje en een droogje voorzien. Kortom een nuttige dag en met heel veel dank voor de leerlingen van de Oscar Romero hopen wij ze volgend jaar weer te mogen begroeten.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend