WAT een MOOIE KONINGSDAG 2018   |   30 - apr - 2018

Koningsdag 2018:

Het doek dat iedereen uitnodigde om Koningsdag te vieren bij Westfriezen had niet voor niets de leuze "daar wil je bij zijn"

Wat een succes, wat een feest!!!!!

Zoveel deelnemende kinderen aan de diverse spellen en de playbackshow , maar ook zoveel belangstellende ouders, opa's en oma's, broertjes en zusjes en mensen die heel gewoon de gezelligheid zochten en rond de terrassen elkaar weer ontmoeten.

Vanzelfsprekend bedanken we iedereen die heeft meegewerkt om dit festijn te doen slagen.

Het Oranje Comité en die alle activiteiten rondom de kinderspelen etc. voor hun rekening hebben genomen. Mensen chapeau, wat een klus maar wat een succes!!!!

Maar ook de sponsoren die deze dag hebben ondersteund op welke manier dan ook, van materialen tot chips en ijs, maar ook via een geldelijke bijdrage.

Ook alle Westfriezen vrijwilligers die zich met hart en ziel hebben ingezet om deze dag tot een succesvolle dag te maken. Van op- en afbouwploeg, kantine en barmedewerkers en medewerksters, tot bezetting van de hamburgertent en Party Top voor de muzikale omlijsting.

Maar ook heel veel dank aan ALLE BEZOEKERS EN BEZOEKSTERS die er zo'n mooi en gezellig feest van hebben gemaakt.

De leuze een Club om trots op te zijn geldt zeker ook de gehele Zwaagse gemeenschap.

Bestuur SV WestfriezenDeel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend