Westfriezen op RTVNH radio   |    4 - sep - 2017

Op zondag 3 september 2017 is SV Westfriezen gastheer geweest van RTVNH radio. Wij zijn diverse keren de sportuitzending van zondagmiddag live te horen geweest. Onderstaande tekst is vandaag gepubliceerd op de website van RTVNH onder het kopje sport en het artikel Zwaag lijkt om Westfriezen heen gebouwd.. De fragmenten zijn daar te beluisteren ga dan naar de website en anders zoek het via uitzending gemist. De fragmenten zitten daar tussen 14.00 en 17.00 uur.

Westfriezen supporters Kees en Lucy Dekker, Sporters Dana en Dave Beerepoot, Kantine medewerker Edwin van Huut en Piet Roos hebben aan deze uitzending meegewerkt.

ZWAAG - Sportclub NH beleefde haar vuurdoop bij SV Westfriezen in Zwaag. Een echte dorpsclub, zo merkte onze reizende reporter Dennis Nieuwenhuis die op een uiterst gastvrije ontvangst kon rekenen. " De mensen in de kantine zijn het uithangbord van je vereniging", benadrukt Edwin van Huut van de kantinecommissie.

Sinds dit seizoen struint Dennis op zondagmiddag de Noord-Hollandse sportvelden af. Zondag ontmoette hij onder meer Dana en Dave Beerepoot. De één voetbalt en de ander handbalt bij Westfriezen, een florerende club met zo'n duizend leden. Een club waar het dorp trots op is. Of zoals één van de trouwe supporters het zei: "Ik wil niet zeggen dat Zwaag om Westfriezen is heen gebouwd, maar het scheelt niet veel."

De bekerwedstrijd tegen Always Forward eindigde na een 0-2 achterstand in 2-2. Ondertussen liet Dennis zich uitleggen hoe het broodje bal in de kantine moet smaken en hoorde hij dat je als lid van de handbal ook een fluitopleiding tot scheidsrechter kunt volgen.

Is jouw vereniging net zo gastvrij als SV Westfriezen of hebben jullie een nog lekkerder snack die zeker de moeite waard is? Geef je dan op via sport@nhsport.nl en Dennis komt binnenkort een keertje langs. Sportclub NH wordt voortaan iedere zondagmiddag tussen 14.00 uur en 18.00 uur uitgezonden op NH Radio.

Voor de stream, ga naar

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/211574/Sportclub-NH-...

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend