WF 1 schiet met 6-0 uit haar slof tegen VVW   |   29 - mei - 2022

VVW vormde een erehaag voor Westfriezen en dat was een mooi gebaar bij het begin van de wedstrijd.
Het was de voorlaatste wedstrijd van dit seizoen. Kijken of Westfriezen, na de titel, ook nog de 3e periode kan pakken. Dat was het doel van WF deze dag.
In de 17e minuut komt Westfriezen op een verdiende 1-0 voorsprong via Mitchell Gieltjes. Kort daarna, in de 23e minuut, tikt Tom Overtoom een voorzet van Chiel Steenman binnen:2-0.
In de 43e minuut is het weer Tom Overtoom die scoort: 3-0. Na een 1e helft met een beter Westfriezen werd de rust bereikt met een 3-0 voorsprong.

In de 48e minuut kopt Wesley Mak een corner van Youri Akkerman binnen: 4-0. De wedstrijd is gespeeld.
In de 69e minuut scoort Tom Overtoom zijn 3e van de middag: 5-0.
In de 70-ste minuut vond er een applauswissel plaats voor Bert van Diepen, Dave Beerepoot en Stefan Punter, alle drie zetten een punt achter het Eerste Elftal. Hulde!
De doelpuntenhonger was nog niet gestild bij WF, in in de 83e minuut scoort Wesley Mak zijn 2e van de middag: 6-0.
De wedstrijd is afgelopen. Eindstand 6-0. Ook de 3e periode is binnen, het doel bereikt.