WF B1 en VOC B2 maken handbalreclame   |   14 - nov - 2021

WF B1 en VOC B2 maakten er een mooie wedstrijd van. Met snelle aanvallen en priemende schoten bestookten ze elkaar op sportieve wijze. VOC B2 dacht Westfriezen snel door de knieën zou gaan, maar een meer dan veerkrachtig Westfriezen liet prima tegenspel zien.Met rust gaf het scorebord 10-12 aan voor VOC.

De tweede helft gingen beide teams door met hun plezierig vertoonde spel. De besnorde fluitmans had het goed onder controle en hielp mee om er een lekkere wedstrijd van te maken.
VOC B1 dacht drie doelpunten uit te lopen op 14-17, maar Westfriezen gaf zich niet gewonnen tegen de Amsterdamse bluf en kwam terug tot 18-19.
VOC wist het hoofd net iets koeler te houden en won een prachtige wedstrijd met 18-20.