WF B1 wint de bekerfinale   |   23 - jun - 2019

Westfriezen, Westfriezen, wat is dit bizar! Wat een dag! Straatfeest! Dat waren de superlatieven waar Westfriezen B1 zich in liet onderdompelen. Het bereiken van de finale was al top en dat JHC B1 die dan zou winnen... dat zou ze gegund zijn, was de voorspelling vooraf.
Maar in sport is het niet altijd zoals het is en WF kwam voor met 1-0, 3-2 en 7-7 en daar schrok JHC B1 van. WF B1 speelde vooral verdedigend prima. Tessa Kikkert kreeg al vlot 3x twee minuten straf en gelijk was WF B1 dat 2x scoorde waardoor het 13-10 met rust.

Na rust bleef WF B1 stug verdedigen. De voorsprong bleef en zelf een flink aantal malen twee minuten straf, overleefde WF B1 met gemak. Na 20-15 met een kleine tien minuten te gaan, kwam JHC B1 even in betere doen en verkleinde de voorsprong tot 21-19. 
Weer kreeg WF B1 twee minuten van de prima fluitende fluitist, maar WF B1 bleef fier overeind. En JHC B1 wist ook in het slotstuk de pingels niet te verzilveren. Hoe dat kwam? Mascha van Horssen keerde de projectielen met een vette glimlach.
En zo won WF B1 dikverdiend deze prachtige finale met 23-10 van JHC B1.
Meiden gefeliciteerd!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend