WF Dames 1 uit de beker tegen VZV A2   |    6 - okt - 2021

WF Dames 1 mocht na het debacle van gister, dinsdag 5 oktober, vandaag de rug rechten in het bekerduel uit tegen VZV A2. En dat lukte met verve, want Westfriezen leek wel wat te worstelen om in het juiste ritme te komen bij de start van de competitie. Zondag in de eerste zaalwedstrijd tegen Tornado ging het beste verdienstelijk en ook tegen VZV werden er flinke stappen voorwaarts gemaakt. Het geloof is er weer, wat de teamspirit een boost geeft.

Tegen VZV A2 ging het mooi gelijk op, met snelle aanvallen bestookten de teams elkaar en het fluitende koppel zorgde ervoor dat er binnen de lijntjes werd gekleurd. Met rust was het 13-9 voor VZV.
Na rust kwam Westfriezen terug tot 21-19, waarna VZV de 24-21 op het bord wist te schieten. Het slotakkoord was voor VZV, waardoor de eindstand 28-23 voor VZV werd.
Maar de grootste winst was het spel van Westfriezen, dat zag er goed uit.

Zondag uit tegen Vrone 1
13.25 uur in sporthal de Oostwal te Sint Pancras

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend