WF Dames 1 wint beker   |   23 - jun - 2019

In een sfeervolle ambiance, die qua temperatuur meer op een snelkookpan leek, gutste het zweet in het rond in sporthal 't Zijveld.
Natte handen, veel luide support langs de lijn, teams op volle sterkte, zorgden te samen voor een geweldige spannende finale.
WF trof vaak paal en lat, en Hugo Girls speelde voor wat het waard was. Zo hielden beide teams elkaar mooi in evenwicht. Ruststand 8-9 voor Hugo Girls.

Ook de tweede helft was zenuwslopend. Het bleef gelijk op gaan, en het Hugo Girls legioen zorgde voor een topsfeer. Ook nu ging het gelijk op, totdat WF met 1 minuut te gaan de 17-16 scoorde. Hugo Girls zette aan, maar WF ontfutselde de bal en in de laatste seconde kwam het nekschot van WF: 18-16 voor WF. Het Geel-Witte legioen kon opgelucht adem halen, terwijl het de handen op elkaar klapten.
Feest voor Westfriezen, na tweemaal niet, nu de derde maal wel raak. Zwaar bevochten, maar wel finale waardig. Een kers op de taart van een prachtig seizoen!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend