WF Dames 1 ziet Con Zelo winnen!   |    5 - sep - 2021

Vanaf het fluitsignaal was het Con Zelo dat het ritme van de wedstrijd aangaf. Con Zelo kwam met slim aanvalswerk op een 6-2 voorsprong, alle hens aan dek dus voor WF.
Westfriezen kwam wel terug, maar kreeg nergens het gevoel te hebben, grip op de wedstrijd te hebben. Na 10-7 hoopte WF de zaak te kantelen, maar dat lukte niet. Er werd met 12-8 gerust.

Na rust was het opnieuw Con Zelo dat het langste eind van het touw vast had en kwam met 16-12 voor te staan. Westfriezen kon defensief tekort energie leveren om Con Zelo het scoren te beletten.
Even leek er hoop toen WF 17-14 scoorde. Con Zelo leek in te kakken, maar het was van korte duur. Con Zelo tilde de strijd naar 21-15, waarna de scheidsrechter op 23-16 affloot.
De mascotte van Con Zelo bracht geluk vandaag, in een wedstrijd waarin Sanne Kooter op verdienstelijke wijze haar debuut bij Westfriezen 1 beleefde.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend