WF wint derby van Blokkers   |   11 - apr - 2017

De Parels van Westfriezen gingen met een gehavend team naar Blokker. Zonder Chris, Erik-Jan en Randy en met Ronald Vellinga op doel begon de wedstrijd.
De eerste helft ging het gelijk op. Westfriezen kwam steeds op achterstand tot 5 minuten voor rust kwamen we gelijk. De ruststand was in het voordeel van de Parels van WF: 13-15.

Begin tweede helft liep het niet bij Westfriezen. Blokkers kwam op voorsprong en dacht de worst stevig in de bek te hebben en mochten dat ook denken met drie doelpunten voorsprong met nog acht minuten te spelen.
Van Blokkers kreeg er iemand rood en Westfriezen rook haar kans. Met hard werken kwam WF op gelijke hoogte, keek Blokkers recht in de ogen en gaf volgas. om vervolgens heel Blokkers in stilte te wamen: hoppa hoppa eindstand 27-29 voor de parels.
Het was een goed en mooi potje handbal en iedereen heeft geknokt voor wat ie waard was.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend