C1 sluit 1e helft veldseizoen uitstekend af!   |    4 - okt - 2020

Met regen reden we naar Wervershoof voor de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie. Gelukkig ging de zon schijnen toen we gingen warmlopen. Vol energie begonnen we aan de wedstrijd. We konden immers bij een doelgemiddelde van +4 herfstkampioen worden. Het stond al snel 1-4 door het goede samenspel. We kwamen redelijk makkelijk tot scoren ondanks de natte bal. Cindy hield 1 van de 5 penalty’s, waardoor de ruststand 5-11 werd.

De tweede helft begon erg goed en kwamen op  8-14. Echter halverwege de tweede helft gingen we zenuwachtiger handballen waardoor we op n gegeven moment nog maar 15-12 stonden. Gelukkig gingen de koppies weer omhoog en bleven we goed verdedigen en de aanvallen afronden. Waardoor de eindstand 13-19 werd. Ondanks het natte weer en de slechte periode in de tweede helft weer een goede teampresentatie neergezet.

Gefeliciteerd meiden met het herfstkampioenschap, deze hebben jullie in de pocket. Nu op naar het binnen-seizoen in de Topklasse!