Dames 1 en VVW 2 spektakelstuk   |    8 - apr - 2018

Dames 1 en VVW 2 staan door de jaren heen garant voor plezierig vertier. De zon scheen en Westfriezen kwam verrassend op voorsprong. Met een vrij jong team speelde Westfriezen prima handbal. Net voor rust was het VVW dat viermaal scoorde en de ruststand naar 10-12 trok in het voordeel van Soof.

Na rust bleven de teams elkaar kietelen tot grote vreugde van de beide supporterlegioenen. Na 13-16 leek VVW een gaatje te slaan, maar Westfriezen kwam terug tot 19-20.
De laatste tien minuten zat iedereen op het puntje van de stoel en was het stuivertje wisselen: 21-22, 25-25, 25-26 tot een gelijke 26-26. Het zou verdiend zijn geweest, maar het was VVW dat vlak voor het eindsignaal de winnende in de touwen mikte: 26-27.
Jammer! Ondanks dat we een prima wedstrijd van Dames 1 hebben gezien!