Dames 1 over de knie bij JHC   |   11 - mrt - 2017

Westfriezen en JHC ontlopen elkaar weinig en dat beeld klopte de eerste 20 minuten van de wedstrijd. Tot 9-9 gingen het mooi gelijk op.
Westfriezen speelde de laatste 10 minuten slordig in de aanval, waar JHC iets meer geduld had om een schietkans te creëren. Dit leidde tot een 16-12 voorsprong voor JHC met rust!

Na rust kon Westfriezen het gat niet dichten. Met 18-16 leek men dichtbij om aansluiting te krijgen, maar het was JHC dat de bal beter rond liet gaan en daardoor via de hoeken schietkansen kreeg.
Met nog 8 minuten te gaan was het 23-19. Westfriezen ging er voor, maar door een tal van tijdstraffen stond JHC met vijf en Westfriezen met 3 veldspeelsters in het veld. Joelle Stolker scoorde haar eerste doelpunt in Dames 1. Het spel was nu echter al gespeeld en het werd uiteindelijk 27-23 voor JHC.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend