Dames 1 wint bekerduel van KSV   |   18 - sep - 2019

Door de finalewinst in juni bij regio Noord-Holland beker, mochten we meedoen bij de landelijke handbalbeker. Finale 21 mei 2020!
De eerste hindernis was KSV uit Heerhugowaard, dat een klasse hoger speelt dan Westfriezen. 

Westfriezen kende een geweldige start, na 4-4 kwam WF met 8-6 voor te staan. Via diverse schijven wist WF te scoren en noteerde zelfs 10-6. KSV herpakte zich en moest toezien, hoe er gerust werd met 12-9 in het voordeel van WF.
Na rust had WF de wind gelijk in de zeilen en krijtte 14-9 op het scorebord. Hierna was het kruit nat geworden en scoorde WF een kwartier lang niet, waardoor KSV terug kwam en een 14-15 voorsprong liet noteren.
Zou WF kwankelen? Het werd een spannend eind, waarin de fluitisten het hoofd koel hielden. WF ook, want die lepelde op het juiste moment de 17, 18 en 19-16 in de touwen. In de slotseconden bracht KSV de stand terug tot 20-19, maar toen zat de deur van de overwinning voor Westfriezen al op slot. 
Een boeiend duel, dat Westfriezen verdiend won. Groot was de vreugde bij deze bekerstunt en WF 1 Dames danken de supporters voor hun steun! Op naar de tweede ronde!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend