KaRo bv 4444 dagen hoofdsponsor WF handbal   |    9 - jun - 2023

Op 11-4-2011 was KaRo bv voor de eerste dag hoofdsponsor van de handbaltak van s.v. Westfriezen. Sindsdien is het logo, het mooie ronde rode sieraad, bekend in heel Noord-Holland en daar buiten. Op de shirts, pakken, tassen, reclame-uitingen om het veld en het scorebord... dat een ware eye-catcher is, knalt het KaRo bv bij u sportief op het netvlies.
En zelfs aan de oren is gedacht, want de yell voor en na de wedstrijd, is als zalf voor de oren volgens KaRo bv grondlegger Piet Rood. Ja, het "KAAA ROOO" klinkt trots door de regio.

En nu op 9 juni 2023 hebben we wat te 4444-en. Na de KaRO 50 jaar en grondlegger Piet Rood 80 jaar opnieuw de slingers in de lucht. Het is vandaag 4444 dagen dat KaRo bv op de gevel siert bij de WF handbaltak.
Een mooie samenwerking "Handbal is fun, zeker bij WF" en de KaRo doet daar volop in mee. Een positieve uitstraling en mensen in beweging brengen, dat hebben we hoog in het vaandel staan.
Westfriezen is trots om KaRo bv als hoofdsponsor te hebben en feliciteert Arjan, Danny en vader Piet met 4444 dagen sponsorschap. Wij zouden zeggen "Kaaaa Roooo...."

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend