Valken zet WF Dames 1 te kijk   |    3 - dec - 2023

Uit in Venhuizen tegen Valken is geen makkelijke wedstrijd, is de laatste jaren gebleken. Valken startte sterk en kwam op 7-4 voorsprong. Westfriezen leed veel onnodig balverlies, waardoor Valken kansen bleef krijgen. In de laatste tien minuten kwam Westfriezen terug tot 8-7.

In het eerste kwartier in de tweede helft was Westfriezen er niet bij. Wederom veel onnodig balverlies en verdedigend was het niet sterk. Dat Westfriezen met veel invallers speelde, vanwege blessureleed, is geen excuus. Valken liep uit naar een comfortabele voorsprong van 23-15. De laatste tien minuten herstelde Westfriezen iets, maar de overwinning kwam voor Valken niet in gevaar: 24-17 eindstand.
Bij Westfriezen debuteerden Fleur, Iris en Lois. Ze deden het prima, net als invalkeeper Mascha. Allen dank!