WF A1 kan DSO A1 niet verrassen!   |   24 - apr - 2019

WF A1 en DSO A1 lieten het kaas niet van het brood eten op deze door-de-weekse dag. Er ontstond een leuke pittige wedstrijd, waarin men over en weer vol passie speelde.
De eerste helft waren Westfriezen A1 en DSO A1 zo aan elkaar gewaagd dat er vlak voor rust nog 11-11 stond. Doch in het slotoffensief wist DSO A1 de ruststand naar 11-14 te tillen.

Na rust zat de vaart er aardig in. DSO A1 leek uit te lopen, maar Westfriezen bleef DSO A1 in het vizier houden. Beide teams hadden het duel bestrooid met een flinke dosis peper en zout en de scheidsrechter voelde dit prima aan.
Het was soms op het randje, maar het bleef wel binnen de perken. Voor het publiek een prachtig potje, maar Westfriezen A1 miste de zorgvuldigheid om langs DSO A1 te koersen. Zo werd het een 25-28 overwinning voor DSO A1. 

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend