WF Dames 1 gelijk tegen Hollandia T.   |    2 - mrt - 2024

Voor wie zou het kwartje de goede kant opvallen, dat was de vraag voor het duel Hollandia T. tegen Westfriezen.
De eerste helft was Westfriezen ietsjes beter en met rust was het dan ook 12-14 voor de meiden uit Zwaag.

De tweede helft moest Westfriezen een aantal malen aan de noodrem trekken, wat resulteerde in een handje vol twee minuten straffen.
Hierdoor trok Hollandia T. de stand niet alleen gelijk met 20-20, maar kwam het zelfs op voorsprong met 21-20.
Een spannend slot was in de maakt, waarin Westfriezen gelijk maakte en Hollandia T. leek te gaan winnen met 22-21 vlak voor tijd.
Westfriezen had nog een halve minuut voor een acradabra verrassing. En die kwam, waardoor Hollandia T. aan de noodrem moest trekken.
De toegekende pingel ging voor Westfriezen in de touwen, waarna scheidrechter Wokke voor "The last time" affloot op 22-22.