WF Dames 1 houdt VVW 2 net niet bij!   |   20 - sep - 2020

WF Dames 1 zit in een poule waar iedereen aan elkaar gewaagd blijkt te zijn. De verschillen zijn klein tussen de teams en ze kennen elkaar door en door. Zo ook VVW 2.
De eerste helft ging het mooi over en weer, en op 5-8 leek VVW een gaatje te slaan. Westfriezen dichte het gat tot 8-10, maar vlak voor tijd bepaalde VVW 2 de ruststand op 10-13.

Na rust bleek vooral balverlies van Westfriezen, met snelle breaks fataal te worden. VVW strafte het keer op keer af. En aanvallend had Westfriezen het lastig tegen de lengte en het venijn van de defensie van VVW. Doch echt uitlopen deed VVW niet. 
Met nog 7 minuten op de klok was het 19-22, Westfriezen deed een verwoede poging het aanvallend te forceren, maar VVW gaf geen krimp. Einduitslag: 21-23 voor VVW.
Dus voor Westfriezen is het tandje erbij, de verschillen zijn klein in deze competitie. 

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend