WF Dames 1 kan SEW niet volgen!   |   29 - jan - 2023

Als WF Dames 1 de equipe van SEW 3 de baas wilt zijn, moet alles kloppen van WF en bij SEW flink wat spelers er niet zijn. De werkelijkheid was, dat SEW 3 alle ingrediënten aan boord had, om met een beetje inzet het verschil te maken.  Zo ging het ook, naar mate de wedstrijd vorderde en WF wat meer balverlies leed, was het SEW dat dit op onberispelijke wijze afstrafte. Met rust was het 11-18 voor SEW.

Na rust handbalde Westfriezen een stuk beter. Veel minder balverlies zorgde ervoor, dat er minder cadeautjes waren uit te pakken voor SEW. Westfriezen kwam terug tot 20-26, niet dat het spannend werd, want op die momenten was het SEW dat scherper was en de doelpuntjes er bij sprokkelde. Bij Westfriezen was het Emma van Baar die met twee doelpunten haar debuut glans gaf.
Het werd 24-31 voor SEW 3.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend