WF Dames 1 maakt het niet af tegen Westsite!   |    8 - mrt - 2020

WF Dames 1 heeft een unieke kans laten leggen, om zich te kronen tot zaalkampioen. Uit tegen Westsite ging het de eerste helft prima. Er leek geen vuiltje aan de lucht. Er werd makkelijk gescoord door WF, maar men liet ook makkelijk verdedigend steken vallen. Het verschil in doelpunten, had al groter moeten zijn in het voordeel van WF. Na een 5-10 voorsprong werd er met 8-15 gerust.

Na rust haperde de schotmachine bij Westfriezen. Westsite kwam met zijn sluwe aanvallen terug in de wedstrijd tot 15-19. Westfriezen probeerde het wel, maar de geest had een ventieltje gevonden in sporthal Caland.
En de lucht van dat ventieltje snoof Westsite al te graag op. Na 18-21, werd het 21-21 met Westsite aan de bal. De seconden tikten weg en precies in de gong rammelde Westsite de winnende treffer in de touwen: 22-21. Totale ontgoocheling bij WF!

Zonder één druppel te hebben gedronken, zat Westfriezen met een enorme kater. Van de riante voorsprong van vijf punten op DTS, is er nu nog eentje over.
Dat zorgt ervoor, mits WF van ZAP 2 wint over 2 weken, dat de laatste wedstrijd van het zaalseizoen tussen Westfriezen en DTS de absolute kraker gaat worden. The winner takes it all!