WF Dames 1 recht rug tegen Tornado 1   |   27 - nov - 2022

Veel teams ontlopen elkaar niet in de Hoofdklasse handbal. Onze WF Dames 1 had er dus zin aan thuis tegen Tornado 1. Tornado 1 startte goed en kwam op 0-2 en 2-4 voorsprong. Er werd net even beter verdedigt door Tornado. Westfriezen volgde goed, maar het publiek voelde het al, dat Tornado zomaar haar voorsprong kon vergroten. Dat gebeurde toch niet en met rust was het 8-10 voor Tornado.

Na rust hetzelfde beeld, Westfriezen in de achtervolging in een potje handbal dat stilletjes aan wat ruiger werd. Het laatste kwartier ging in met 12-14 voor Tornado. Westfriezen kwam nu op schot in een fase dat scheidsrechter de Groot de teugels strakker aanhaalde. 
Na 14-14 kwam Westfriezen voor het eerst op voorsprong 15-14. Met nog een paar minuten te gaan en 2 minuten straffen aan beide kanten, maakte Tornado de gelijkmaker. Westfriezen aan de bal en ja hoor de 16-15 vloog in de touwen. Tornado had nog een kleine 30 secondes op de klok, maar Westfriezen hield stand: 16-15 winst!

Voor de wedstrijd heeft Westfriezen het contract met hoofdtrainer Marcel Neuvel verlengd. Het klikt tussen de meiden en Marcel, dus ook het seizoen 2023-2024 is Marcel aan Westfriezen verbonden. s.v. Westfriezen feliciteert Marcel met nog een jaar Westfriezen handbal.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend