WF Dames 1 wint de bekerfinale 2024   |   24 - jun - 2024

WF Dames 1 wint de bekerfinale 2024 van sc Dynamo uit Ursem. Makkelijk ging dat niet, maar bij Westfriezen hielpen de meiden elkaar weer terug de wedstrijd in komen. Dynamo had hun huiswerk goed gedaan, dus WF moest daar wel even op anticiperen en het lukte. Dynamo moest toe zien dat Westfriezen langszij kwam en nog voor rust de stand omboog naar een 9-13 voorsprong.

De tweede helft leek Westfriezen een comfortabele voorsprong te hebben, maar Dynamo kwam terug in de wedstrijd en het werd 15-16.  Westfriezen hield het hoofd koel en scoorde 16-19 en 20-23. Met nog 4 minuten kwam Dynamo weer in de achteruitkijkspiegel op 22-24. Het zou toch niet?  Nee, zover liet Westfriezen het niet komen en noteerde de eindstand op 22-25. Het feest kon beginnen. De bekerfinale gewonnen, top gedaan meiden!

Het was maandag lekker wakker worden met een mooi verslag in het NHD! WF KaRo bv in de krant! Hoofdtrainer Marcel Neuvel verlaat Westfriezen met een klinkende zege en een mooie prijs. Volgend seizoen traint Marcel Dynamo en wij wensen hem daar veel succes toe.

Weeff radio en Leo, bedankt voor het live verslag op de radio!  En ook het NHD voor het in de schijnwerpers zetten van onze handballende trots!