WF Dames 1 wint knap van VOC 3   |   27 - okt - 2019

De eerste zaalwedstrijd was tegen het uit de hoofdklasse gedegradeerde VOC 3. VOC 3 is net als SEW 3 een team dat overborreld van ervaring en handbalgogme.
Het was vanaf de eerste minuut direct alle hens aan dek voor Westfriezen. Een heerlijk kijkspel ontstond met twee teams die niets voor elkaar onder deden. Tot 8-8 ging het mooi gelijk. Westfriezen leek een gaatje te slaan met 13-16, maar dat dichtte VOC nog voor rust tot een gelijke 16-16.

Westfriezen bleef lekker spelen en kwam met 19-21 voor te staan. Met nog 7 minuten op de klok leek 23-26 een veilige stand voor Westfriezen. Een aantal twee-minuten-straffen aan de kant bij Westfriezen, gaf het geroutineerde VOC 3 net wat lucht om terug te komen tot 26-27. Het was even met de billen bij elkaar, maar Westfriezen had nu, op deze kantelfase in de eindstrijd, het vizier op scherp. Via de hoeken, cirkel en mooi samenspel kon Westfriezen de 27-31 op het scorebord krijten. Een mooie prestatie van WF, waar de altijd bescheiden Lisa Reterink een hele deftige wedstrijd speelde. 

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend