WF Dames 1 wint van Victoria O   |   10 - sep - 2023

Zomerhitte in Obdam, wie zou daar het beste bij gedijen? Victoria O startte goed en nam met een 6-2 voorsprong het heft in handen. Westfriezen leek verrast, maar herstelde zich nog voor rust. De ruststand was 9-8 voor Obdam.

Na rust was het Westfriezen, dat makkelijker scoorde en op voorsprong kwam. Met nog 5 minuten te gaan, wist Victoria O op 16-16 gelijk te komen. Wie hield het hoofd koel? Dat bleek toch Westfriezen te zijn, die de 16-17 wist te doelpunten. Victoria O hoopte op de gelijkmaker, maar Westfriezen was verdedigend attent en nam 2 punten mee naar Zwaag.
De 15 jarige Yara Stavenuiter debuteerde bij Westfriezen en deed dat in stijl door te scoren !